Golf4singles | ook voor alleengaande

Reserveer een starttijd op één van de golfbanen rond Schloss Moyland

Dit is een service van ons, u betaalt de normaal geldende greenfee-prijs van de golfparken rond Schloss Moyland en geen extra kosten.

  • GOLF INTERNATIONAL MOYLAND

    Boek een complete flight voor € 125,00 in de winter

  • Golfpark Schloss Haag

  • Golfpark Borghees

  • Landgolfclub Moyland

GOLF INTERNATIONAL MOYLAND

Golf International Moyland, is een juweeltje om op te spelen.
Wij vragen ook geen reserveringskosten of bonnen om in te leveren.

Prijsinformatie

   
€ 32,00 v.a. 1 nov. t/m 1 maart

Golfpark Schloss Haag

Dit is een schitterende golfbaan gelegen rondom het historische Schloss Haag. De baan is zeer uitdagend, door zijn ligging in het onderste deel van de Niederrhein. De baan is aangelegd door het bos van het Schloss, waar oude bomen en hagen het een zeer uitdagend geheel maken. De gastronomie, gesitueerd in het oude gedeelte van het Schloss, is hier heel sfeervol. Voor een drankje na afloop van uw ronde is het heerlijk toeven op de binnenplaats van het Schloss.

Prijsinformatie

  9 holes  18 holes
Maandag t/m vrijdag 50,00
Za. en zo. + feestdagen 50,00

Golfpark Borghees

Dit golfpark ligt net over de grens, even voorbij de afslag van de A3. Op deze op 100 Ha. aangelegde golfbaan vindt u alle flora en fauna van de Niederrhein. Op het park bevindt zich een 18 holes golfbaan, welke een uitdaging is voor elke golfer. Ook bevindt zich hier een 5 holes oefenbaan, waarop gespeeld kan worden zonder GVB. Tevens is hier een overdekte drivingrange, waarop men naar hartenlust oefenen kan. Golfclub Borghees beschikt over een zeer fraai restaurant, waar men verwend kan worden met allerlei heerlijkheden.

Prijsinformatie

 9 holes  18 holes
Maandag t/m vrijdag - 50,00
Za. en zo. + feestdagen - 60,00

Landgolfclub Moyland

Dit is de oudste van alle banen in de omgeving. Deze ongeveer 25 jaar oude baan is een lust om te spelen. De eerste 9 holes zijn een “bosbaan”en de tweede 9 liggen meer open. De uitdaging voor de eerste 9 is zo recht mogelijk te slaan daar de fairways smal zijn. Bij de tweede 9 liggen de bunkers en de waterpartijen op de loer. Het geheel wordt compleet gemaakt door het zéér fraaie clubhuis in Engelse stijl.

Prijsinformatie

   18 holes
Maandag t/m vrijdag 50,00
Za. en zo. + feestdagen 60,00
Reserveer uw greenfee
  • Straat + huisnummer
  • :
  • Please enter a number from 0 to 54.